Není žádným tajemstvím, že si v PAULovi potrpí na oslavy svátků. Ani letošní Velikonoce nezůstaly bez odezvy a ve francouzském pekařství si pro vás připravili tradiční mazanec, který k svátku jara neodmyslitelně patří.
Již od středověku se o Velikonocích servíruje na stoly mazanec. Pochoutce z kynutého těsta odolá málokdo. To v pekařství PAUL moc dobře ví, a proto bude k dostání čerstvě upečený mazanec z pravého másla, posypaný mandlemi a plněný rozinkami. Doma si na něm můžete pochutnat s celou rodinou. Pokud chcete zvýraznit jeho chuť, dejte na rady zkušených pekařů, a před podáváním ho dejte na chvíli ohřát do trouby. Uvidíte, že se všichni budou olizovat až za ušima.

Pokud si chcete mazanec vychutnat sami, přijďte si pro mini verzi. Porci zvládnete sníst levou zadní, a můžete si k němu dopřát lahodnou kávu nebo čaj. Přijďte nasát velikonoční atmosféru do krásného francouzského prostředí.
Více o mazanci a všech dalších lahůdkách najdete na stránkách www.paul-cz.com
Sponzorované odkazy
Vybíráte si nový tablet? Vsaďte na stylový iPad mini od Applu!